Vermeeren Jos in Wuustwezel (Antwerpen): motorhandel & dealer van Honda motoren & scooters

 

Meer dan vijfendertig jaar ervaring in rijgenot!

Bij Motorhandel Vermeeren BVBA in Wuustwezel (Noorderkempen, provincie Antwerpen) bent u sinds 1978 aan het juiste adres voor de verkoop, service en reparatie van motoren, crossmoto’s en scooters. Als exclusief en officieel dealer van Honda motoren en scooters vindt u bij ons altijd de nieuwste modellen in de toonzaal. Wij verkopen daarnaast ook Neco scooters en hebben regelmatig tweedehands motoren in de aanbieding.

 

Op alle types Honda motoren krijgt u standaard twee jaar garantie zonder kilometerbeperking. Als officieel verdeler van Honda heeft Motorhandel Vermeeren ook alle originele accessoires en onderdelen in huis voor uw motorfiets, lichte motorfiets of scooter. En al vraagt elk topproduct van Honda heel weinig onderhoud, bij onze eigen hersteldienst kunt u altijd terecht voor nazicht of herstelling.

 

Om optimaal rijplezier te garanderen biedt Motorhandel Vermeeren ook een uitgebreid assortiment motorkledij, zoals broeken, jassen, handschoenen, laarzen, pakken en helmen. Bij ons vindt u kleding die als gegoten zit, zodat u veilig en in stijl de weg op kunt gaan. Verder hebben we een groot aanbod accessoires en onderhoudsproducten.

 

Kom naar Motorhandel Vermeeren voor een ruime keuze in motoren en toebehoren! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie!

Motorhandel in Wuustwezel (Antwerpen)